Ervaringen van onze klanten

Huurhuis uit 1918 opgeleverd. Hierbij moest er een serre en schuur worden afgebroken en een tuin geëgaliseerd. Dit boven de werkzaamheden in huis. Wij hebben alleen persoonlijke spullen verwijderd. voor een zeer schappelijke prijs zijn de werkzaamheden naar wens uitgevoerd.

Henk Borgman

Jos en zijn team hebben hebben ons ouderlijk huis ontruimt en we zijn meer dan tevreden! Er is een goede prijs afgesproken, en de ontruiming is zeer goed verlopen. En al met al was het een hele klus, complimenten! Het huis is ook nog eens netjes en schoon achtergelaten.

Gert en familie

We hebben het ouderlijk huis laten ontruimen. Dat werd zeer goed uitgevoerd, t/m die ene spijker waaraan enkele huissleutels hingen. Het huis werd schoon achtergelaten. Een van de medewerkers belde nog speciaal om een paar details te bespreken. Een kleine discussie omtrent de planning werd goed opgevangen. Complimenten.

Nils

Alles volgens afspraak , ze tillen alles ….sommige spullen 3 hoog , geen probleem !! En ze werken samen goed ! Zeker aanbevelen !!

Wim Timmer

Na een telefoontje een gesprek gehad en afgesproken wat er moest gebeuren en wat het zou kosten.

Alles netjes opgeruimd en schoon gemaakt geweldig.

Ik zou het de volgende keer zo weer doen.

Hans van eijk

Het team van Jos is vriendelijk en coöperatief, werkt zeer systematisch en houdt zich aan de afspraken. We hadden totaal geen ervaring maar men snapt zonder al te veel vragen meteen wat er gedaan en geregeld moet worden. We zijn heel tevreden over het verloop en een volgende keer kloppen we weer bij Jos aan. Hulde!

Gerda en familie

Snelle service

Heldere , eerlijke offerte

Keurig uitgevoerd werk en exact zoals afgesproken.

Ik beveel ze iedereen aan.

Didy Filart

Erg tevreden hoe dit bedrijf alles heeft afgehandeld!

Volgens afspraak het huis leeggehaald en schoon opgeleverd.

Ze hebben heel veel werk voor ons verzet.

We gunnen iedereen voor dit soort klussen dit bedrijf.

Maaike en Paul

Voor een prima prijs.

Martin van Heun

Alles keurig schoon en super achter gelaten en alles volgens afspraak gedaan !!! Onze complimenten !!

Boelens