Ervaringen van onze klanten

Rated 5,0 out of 5

We hebben het huis van mijn vader laten ontruimen; direct na het eerst contact is Jos langsgekomen en hebben we een prijs afgesproken. Alles is keurig ontruimd en schoon achtergelaten. Ook na een telefoontje de extra werkzaamheden afgesproken, welke ook keurig zijn afgehandeld

Bert
Rated 5,0 out of 5

Wat een fantastisch team ! Alles volgens conform afspraak spullen opgehaald wat nog bruikbaar was en spullen voor de stort!

De mensen werken keihard!

En het kon op zeer korte termijn geregeld worden!

Ik zou het iedereen aanraden!

Jolanda
Rated 4,0 out of 5

Zoals afgesproken stofzuigklaar perfect.

Mieke Tijs.
Rated 4,0 out of 5

ben tevreden zoals het door fikken opgeruimd is , duurde iets langer dan gepland was . maar dat maakte geen verschil in de prijs

anneke
Rated 5,0 out of 5

Het huis is op zeer profesionele wijze leeg gehaald en stofschoon opgeleverd. Alles dus zeer soepel verlopen. Ook de inspecteur van de verhuurder was zeer tevreden over het geleverde werk.Complimenten aan het JOS team.

Fam G Teunis
Rated 5,0 out of 5

We zijn super tevreden. Alles afgewerkt conform afspraken. Niet uit het veld geslagen toen bleek dat de lift niet functioneerde. We komen binnen en ruiken de frisse schoonmaakmiddelen. Wat een fijn team.

André
Rated 5,0 out of 5

Het huis van mijn moeder laten ontruimen. Prima werk geleverd mannen. Keurig volgens afspraak.

Een dikke 10 voor jullie.

Erna Kleine Schaars
Rated 5,0 out of 5

Vriendelijke mensen. Netjes gewerkt. Mooi dat zoiets goed afgehandeld wordt.

Jan
Rated 5,0 out of 5

Er moest een appartement van een familielid ontruimd worden. Wij zagen er tegenop om het appartement leeg te maken. Via buren kwamen bij JOS ontruimingsservice terecht. Deze mensen hebben het appartement op een prettige wijze in overleg met ons ontruimt.

Jan Veldhuis
Rated 5,0 out of 5

Afspraken werden goed nagekomen , er was prettig overleg en Jos heeft ons veel werk uit handen genomen.

J. Oldenburger